IBIZA & FORMENTERA GASTR.(CATALA)S4

GASTRONOMIA I CUINA

Autor: ALEU AMAT, ORIOL

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

IBIZA & FORMENTERA GASTR.(CATALA)S4

IBIZA & FORMENTERA GASTR.(CATALA)S4

12,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Publicación:
25/10/2022
Colección:
SÈRIE 4
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

A Eivissa i Formentera, durant segles autèntiques illes aïllades, es va configurar una cuina elaborada amb productes estacionals i basada en la trilogia mediterrània: el blat, el vi i loli doliva. Elaborada amb productes autòctons,i que, per sort, encara conserva la seva essència, la seva pròpia filosofia gastronòmica. Un autèntic patrimoni de la humanitat, com haurien de ser declarades totes …

A Eivissa i Formentera, durant segles autèntiques illes aïllades, es va configurar una cuina elaborada amb productes estacionals i basada en la trilogia mediterrània: el blat, el vi i loli doliva. Elaborada amb productes autòctons,i que, per sort, encara conserva la seva essència, la seva pròpia filosofia gastronòmica. Un autèntic patrimoni de la humanitat, com haurien de ser declarades totes les cuines del món.
Leer más

Más libros de ALEU AMAT, ORIOL

Más información del libro

IBIZA & FORMENTERA GASTR.(CATALA)S4

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8478-387-9
EAN:
9788484783879
Nº páginas:
0
Colección:
SÈRIE 4
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
160 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar